O NAMA

Image
Image
Predstavljamo Vam novootvoreni hotel u centru grada – hotel CRIB & BEER Marienpatz. U našem hotelu, napravljenom u duhu Minhena ćete osjetiti čari modernog i jednostavnog, a istovremeno primjetno drugačijeg spoja arhitekture i dizajna. Hotel se nalazi u samom centru Podgorice, na pješačkoj udaljenosti od Crnogorskog narodnog pozorišta, Gradskog pozorišta i Narodne biblioteke. Sportski Centar Morača, glavna autobuska stanica i železnička stanica udaljene su 1 km. Aerodrom Podgorica je udaljen 10 km.

Hotel raspolaže sa 7 smještajnih jedinica, 6 dvokrevetnih i 1 trokrevetne sobe. Svaka soba je priča za sebe počevši od imena koja su kod svake sobe različita preko oslikavanja zidova do detalja koji upotpunjuju temu sobe ponaosob. Sa sobne terase možete uživati u pogledu na jednu od najstarijih ulica u centru Podgorice. Na raspolaganju su Vam: Drunk Playroom, Beer Chambers, Mom”s alcoholic , Daddy”s bibber, Der biertrinker, Hppy little boozer and Drink drank drunk.
Ono što čini naš hotel specifičnim je prije svega estetski prikaz hotela. Od zidova koji odišu umjetnošću visoko nagrađivanog tima umjetnika do prelijepog i prostranog ambijenta objekta. Kao mali hotel, naša misija je maksimalno zadovoljstvo svakog gosta, zbog čega smatramo da je naša veličina upravo naša snaga.

U sklopu hotela djeluje i pivnica sa najboljim izborom austrijskih kobasica, kao i širokim asortimanom piva različite teksture. Pored ove nerazdvojne kombinacije piva i kobasice, nudimo meni čiji sadržaji upotpunjuju jela za sve one koji znaju da prepoznaju kvalitet i zadovolje svoja čula. Naš hotel je višenamjenski prostor koji će ispuniti svako Vaše očekivanje i nadmašiti ga. Osoblje našeg hotela će učiniti sve da Vam dolazak kod nas postane navika.